iPhone 11 Pro ar putea fi telefonul surpriză pregătit de Apple pentru această toamnă

2.535 ori
<b>iPhone 11 Pro ar putea fi telefonul surpriză pregătit de Apple pentru această toamnă</b>Acum că Samsung Galaxy Note 10 nu a mai primit un telefon cu particula "Pro" în nume, Apple ar putea profita pentru a prelua nomenclatura. Cea mai nouă scăpare legată de seria iPhone 11 menţionează că am putea primi un model iPhone 11 Pro la toamnă.

Acum că Samsung Galaxy Note 10 nu a mai primit un telefon cu particula "Pro" în nume, Apple ar putea profita pentru a prelua nomenclatura. Cea mai nouă scăpare legată de seria iPhone 11 menţionează că am putea primi un model iPhone 11 Pro la toamnă.

Un utilizator anonim de Twitter care a mai oferit informaţii care s-au concretizat pentru iPhone XS şi iPad-uri, a venit cu această informație într-o postare. Se numeşte @CoinX şi emite o teorie cum că un "iPhone 11 Pro" e doar unul dintre numele nebuneşti aruncate în ultimii ani ce s-ar putea concretiza. Sursa a prezis corect numele de iPhone XS, XS Max şi XR cu o săptămână înainte de lansarea lor anul trecut. A prezentat şi wallpaper-ul standard şi aranjamentul grilei pentru difuzor.

E posibil ca iPhone 11 Max să fi devenit iPhone 11 Pro şi să fie flagship-ul real din noua tripletă. O diferenţiere între Max şi Pro ar fi bizară, dar aici mă duc cu gândul la zvonurile legate de suportul pentru stylus. Cum ar suna un iPhone 11R ieftin, un iPhone 11 şi iPhone 11 Max ca flagship-uri principale şi un iPhone 11 Pro cu stylus, ecran mare şi cele mai bune dotări posibile?

Drept exemplu, Apple a folosit numele "Pro" pentru iPad, Mac şi MacBook-uri până acum, pentru a defini produse pentru cei care fac business cu ele, power userii pentru care echipamente de gen produc bani. Un iPhone 11 Pro va fi cu adevărat special pentru a merita acest nume. Mă aştept poate şi la un port USB-C la bord, stylus la pachet şi preţ foarte mare.

Nici nu vreau să menţionez teoria unui iPhone Pro cu 5G şi corp pliabil...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×