iPhone 11 Pro primele impresii: comod, puternic, dar nu prea mai am scuze pentru Apple anul ăsta.. (Video Hands On)

3.829 ori
<b>iPhone 11 Pro primele impresii: comod, puternic, dar nu prea mai am scuze pentru Apple anul ăsta.. (Video Hands On)</b>În general mai găseam scuze pentru Apple în anii în care produsele erau un pic mai şubrede... Era mereu o calitate care salva produsul cumva. Până şi bretonul a avut fanii săi, Face ID a meritat acel sacrificiu, iar lipsa de jack

În general mai găseam scuze pentru Apple în anii în care produsele erau un pic mai şubrede... Era mereu o calitate care salva produsul cumva. Până şi bretonul a avut fanii săi, Face ID a meritat acel sacrificiu, iar lipsa de jack audio a devenit mainstream foarte rapid şi am câştigat loc pentru alte componente. În 2019 am fost întâmpinat cu un val de vitriol odată cu lansarea celor 3 iPhone-uri. Avem o comunitate de 4000 de oameni pe Facebook şi niciodată nu s-a lăsat cu atâtea banări şi conflicte ca în ultimele zile, multe pornite de la poze cu oameni inocenţi care şi-au cumpărat şi ei un iPhone 11 Pro. Să revenim totuşi la hands on... cu iPhone 11 Pro.

În primul rând context: seara de vineri, 27 septembrie 2019, rătăcit prin Media Galaxy Vitan în Bucureşti. După o zi infernală, cu mult alergat, lansări ASUS, iStyle cu iPhone şi alte nebunii. Era lansare FIFA 20, gălăgie mare şi stres, alarme care sunau şi cumva am încropit acest hands on. Cu Florinel Coman pe lângă mine şi oameni care se jucau FIFA pentru premii babane am făcut-o şi pe asta. Aş menţiona şi preţul de pornire de 5.399 lei la Media Galaxy pentru acest iPhone.

Pentru început trebuie spus că spatele din sticlă se simte super metalic. Am mânuit versiunea gri, dar am văzut-o şi pe cea verde, care în ochii mei de posibil daltonist pare tot cam gri. Telefonul stă în mâna cam la fel de comod ca iPhone X şi XS, dar bretonul deja începe să se simtă depăşit. Aderența e OK. Marginile ecranului par groase, iar camera din spate arată... oribil. Are certificare IP68, corp din sticlă şi metal, dar de această dată parcă oţelul inoxidabil se simte altfel, e mai puţin glossy şi mai sobru.

Am o mică doză de fan Apple în mine, am stat la coadă la iPhone 3GS 7 ore acum 10 ani, dar tot recunosc: camerele din spate arată ca ţevile din Super Mario tăiate cu flexul. Da, apreciez ce avem la interior: procesor Apple A13, baterie mai mare, de 3046 mAh, 4 GB RAM şi apreciez şi că Apple s-a trezit şi a pus o cameră selfie mai bună în faţă, de 12 MP. Am înţeles că şi Face ID ar fi mai rapid şi capabil de detecţie la unghiuri mai mari.

iPhone 11 Pro

Ecranul e super luminos şi viu colorat, iar Dark Mode arată bine pe iOS 13 (iți salvează ochii și economisește și baterie). Cele 3 camere de 12 MP nu am putut să le testez din lipsă de timp, dar apreciez că poţi face trecerea între ele apăsând pe pictograma dedicată fiecăreia. Am înţeles că poţi lucra cu setările fiecărei camere separat. Filmează 4K 60 FPS, are bliţ quad LED şi un Night Mode care se activează automat când e nevoie. Am văzut nişte rezultate la un prieten care şi-a cumpărat telefonul şi sunt impresionat. Cam bate OnePlus 7 Pro şi se bate şi cu Huawei P30 Pro şi Pixel 3 XL aş zice.

iPhone 11 Pro

Oricât de mare fan Apple şi iOS ai fi, trebuie să recunoşti că iPhone-urile stau mai prost la latență acum decât OnePlus-urile noi. Mă uit la telefoane Pixel, la cele OnePlus şi mi se pare că se mişcă mult mai bine decât iPhone 11 Pro. Mă uit și la telefoane de gaming cu ecran de 90 sau 120 Hz și le invidiez. Primim şi difuzoare stereo şi din ce am înţeles şi un încărcător rapid în cutie, doar cu acest model sau cel Max.

iPhone 11 Pro

Am o mare problemă în a numi un factor care să mă facă să cumpăr telefonul, dar cred că totuşi mă pot gândi la unul. Ar fi camera pe de o parte, iar pe de altă rezistența la trecerea timpului. Cred că te va prinde anul 2023 cu acest telefon funcţionând impecabil, poate chiar 2024. O să revenim cu unboxing şi review, dar deocamdată acestea ar fi primele mele impresii formate după cele 20 de minute petrecute cu telefonul plus tot ce mi-a relatat prietenul care şi l-a cumpărat pe parcursul a câteva zile.

Sunt dezamăgit sincer şi nu sunt singurul. Uitaţi-vă la pagina de Facebook şi canalul YouTube Mobilissimo şi comentariile de acolo... aş zice că sunt grăitoare. Staţi să vedeţi hands on-ul la iPhone 11 Pro Max!

Câteva dintre prețurile practicate pentru iPhone 11 Pro găsiți listate mai jos sau în articolul dedicat Preț și Disponibilitate pe care îl găsiți aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×