iPhone 2.0 - prima imagine, stil nano si culori de Motorola d520

1.601 ori
<b>iPhone 2.0 - prima imagine, stil nano si culori de Motorola d520</b>Oare ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este chiar mult-asteptatul iPhone 2.0? L-am descoperit via Adrian Boioglu, care ne prezinta aceasta noua imagine cu iPhone 3G. Observati ca handsetul seamana, in ce priveste culoarea, cu un Motorola d520, iar...

Oare ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este chiar mult-asteptatul iPhone 2.0? L-am descoperit via Adrian Boioglu, care ne prezinta aceasta noua imagine cu iPhone 3G. Observati ca handsetul seamana, in ce priveste culoarea, cu un Motorola d520, iar dimensiunile sale ne duc mai degraba cu gandul la o versiune nano a celebrului terminal Apple.

Cutia arata oribil, spre deosebire de cele folosite de obicei de catre Apple, fiind foarte uzata si prea mare pentru a asigura transportarea in siguranta a lui iPhone fara ca acesta sa "joace" in spatiul ramas. De asemenea, exista persoane care afirma ca reflectia de pe terminal este ciudata, fiind "photoshopata" gresit, dar raspunsul final il vom avea de abia maine seara, la ora 20:00.

Ne asteptam ca de-a lungul zilei de azi sa mai descoperim o serie de astfel de imagini "reale" cu iPhone, unele poate chiar credibile. Ceea ce este incredibil este faptul ca nici macar un iPhone 3G nu a scapat pe mana vreunui actor, a unui angajat Apple sau a unui utilizator normal, inainte de lansare. Asta se intampla pana si in cazul primului handset... Ce sa mai spunem de alte branduri, cum este Sony Ericsson, ale carui terminale apar in galerii intregi de poze cu luni bune inainte de lansare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×