iPhone 3G va fi anuntat in Italia luni sau marti

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.012 ori
<b>iPhone 3G va fi anuntat in Italia luni sau marti</b>Din aceeasi categorie a zvonurilor despre iPhone 3G, aflam ca noul telefon va fi prezentat oficial de catre operatorul italian TIM luni sau marti, cel tarziu. Ultimele zvonuri ne informau ca noul iPhone va fi disponibil "candva" in iunie in Italia, desi...

Din aceeasi categorie a zvonurilor despre iPhone 3G, aflam ca noul telefon va fi prezentat oficial de catre operatorul italian TIM luni sau marti, cel tarziu.

Ultimele zvonuri ne informau ca noul iPhone va fi disponibil "candva" in iunie in Italia, desi Apple nu ne-a obisnuit cu anunturi oficiale si lansari de produse in aceeasi zi. Cei de la Uberphones au avut chiar indrazneala de a-i tachina pe fanii iPhone afirmand ca noul handset nu si-a facut aparitia in documentele FCC, dupa testele necesare, deci Steve Jobs ar putea sa nu anunte telefonul pe 9 iunie in cadrul WWDC.

O lansare atat de accelerata a telefonului la nivel mondial ar aduce iPhone-ul de noua generatie mai repede si in Romania, cu macar o luna sau 2 dupa patrunderea sa pe piata americana. Putem doar sa presupunem ce operator va adopta handsetul, am spune Orange, deoarece si primul iPhone a fost comercializat de catre companie (in Franta) sau Vodafone, care tocmai a reusit sa incheie un parteneriat trainic cu Apple, comercializandu-i prima generatie de telefoane in tari din lumea a treia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×