iPhone 3G a ajuns pe mana publicului!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.697 ori
<b>iPhone 3G a ajuns pe mana publicului!</b>Stim ca este foarte posibil sa fim din nou pacaliti de o imagine cu iPhone 3G, dar pe masura ce ne apropiem de data lansarii sale, zvonurile devin tot mai credibile si pozele cu telefonul Apple se inmultesc. Blogul francez iPhon.fr a primit imaginile...

Stim ca este foarte posibil sa fim din nou pacaliti de o imagine cu iPhone 3G, dar pe masura ce ne apropiem de data lansarii sale, zvonurile devin tot mai credibile si pozele cu telefonul Apple se inmultesc.

Blogul francez iPhon.fr a primit imaginile atasate acestui articol de la o sursa anonima si neverificata, astfel ca nu putem afla daca terminalul este cel real sau nu. Putem totusi sa afirmam ca handsetul pare real, desi un expert in ale Photoshopului ar putea foarte bine sa "finiseze" un iPhone 3G inaintea celor de la Apple. Mai trecem o sursa pe lista zvonurilor legate de iPhone 3G si asteptam confirmarea oficiala a companiei lui Steve Jobs.

Conform retetei clasice, acum urmeaza sa vedem un iPhone 3G in mana unei celebritati sau intr-un film. Ar fi genial daca Apple si-ar "intinde" tentaculele pana in lumea politicii, reusind sa plaseze un iPhone 3G in mana lui Barack Obama sau, foarte putin probabil, in mana lui Hillary Clinton.

Via: GadgetZone.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×