Interfata lui iPhone soseste pe orice Pocket PC si telefon

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.266 ori
<b>Interfata lui iPhone soseste pe orice Pocket PC si telefon</b>V-am prezentat deja numeroase solutii care porteaza pe terminale mobile bazate pe Windows Mobile celebra interfata a lui iPhone. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a vedea aplicatia iSwish in actiune, "simuland" interfata specifica telefonului produs...

V-am prezentat deja numeroase solutii care porteaza pe terminale mobile bazate pe Windows Mobile celebra interfata a lui iPhone. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a vedea aplicatia iSwish in actiune, "simuland" interfata specifica telefonului produs de Apple pe handseturi Windows Mobile.

Multi-touch-ul este in actiune si permite zoomingul in cazul imaginilor, sau miscarea de "ciupire" care a consacrat interfata terminalului Apple. Cele 2 interfate se comporta identic, fie ca se interactioneaza cu ele prin intermediul degetelor sau cu ajutorul unui stylus. Scrollul functioneaza perfect in meniuri si pe terminalul Dell testat.

Odata cu lansarea lui iPhone 3G si a noului firmware 2.0 vom vedea probabil o noua interfata in actiune, adica noi softuri de portat pe handseturile rivale celor de la Apple. Cei de la Flick Software Research vor lansa interfata iSwish si software-ul iPinch in versiune beta la inceputul lunii mai.

iSwish in actiune pe un Dell:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×