iPhone 3G a sosit in portul Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.057 ori
<b>iPhone 3G a sosit in portul Apple</b>Sa fi primit Apple deja transportul de iPhone-uri 3G? Asa s-ar zice, daca ne luam dupa cei de la ImportGenius, care monitorizeaza transporturile peste granita in SUA. Compania lui Steve Jobs a primit recent 188 de containere de pe o nava stationata...

Sa fi primit Apple deja transportul de iPhone-uri 3G? Asa s-ar zice, daca ne luam dupa cei de la ImportGenius, care monitorizeaza transporturile peste granita in SUA.

Compania lui Steve Jobs a primit recent 188 de containere de pe o nava stationata intr-unul din porturile nord-americane. Evident, noile produse ar putea fi stocurile obisnuite de computere si iPod-uri, dar zvonurile afirma ca aceastea ar putea contine 40.000 de iPhone-uri 3G. Apple si-a marcat mereu containerele care contin computere foarte "original" cu "desktop computers". Ei bine containerele care au sosit acum sunt marcate cu mentiunea "computere electrice".

Sa fie "computerele electrice" de fapt iPhone-uri de noua generatie? De vreme ce acum un an existau persoane care s-au postat cu 2 zile inainte de marea lansare a lui iPhone in fata magazinului Apple, banuim ca exista si fanatici care ar fi in stare sa pandeasca transporturile containerelor. Ar fi extrem de frustrant ca acele "computere electrice" sa fie doar Mac-uri, nu credeti?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×