Nokia E66 si E71 se pregatesc de marea lansare

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.590 ori
<b>Nokia E66 si E71 se pregatesc de marea lansare</b>Nu va putem anunta inca momentul lansarii acestor 2 terminale, dar trebuie sa ne multumim deocamdata cu un teaser, sau cel putin asa considera Nokia, caci handseturile sale au scapat pe Internet de mult. Nokia E66 si E71 sunt destinate unui public format...

Nu va putem anunta inca momentul lansarii acestor 2 terminale, dar trebuie sa ne multumim deocamdata cu un teaser, sau cel putin asa considera Nokia, caci handseturile sale au scapat pe Internet de mult.

Nokia E66 si E71 sunt destinate unui public format din oameni de afaceri si vor rivaliza cu smartphone-uri ca BlackBerry Bold sau HTC Touch Diamond. Nokia E66 este un slider compact dotat cu un keypad normal si un display QVGA de 16 milioane de culori. De asemenea, smartphone-ul ruleaza Symbian si suporta conectivitate UMTS si HSDPA. Camera sa are o rezolutie de 3.2 megapixeli si ne surprinde prezenta suportului Office, avand in vedere tastatura inclusa.

Nokia E71 este urmasul lui E61i, terminalul fiind compact si dotat cu o tastatura full QWERTY. E71 va rula Symbian de asemenea si toate softurile business de care puteti avea nevoie. Memoria sa interna nu este cunoscuta inca, dar stim ca handsetul este dotat cu o camera de 3 megapixeli si suporta conectivitate UMTS si HSDPA. Cele 2 noi telefoane ar fi trebuit deja sa fie anuntate, dar Nokia a decis sa amane acest moment pentru modificari de ultim moment ale terminalelor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×