iPhone 3G (alb) are crapaturi

1.746 ori
<b>iPhone 3G (alb) are crapaturi</b>Noul iPhone lansat de Apple are probleme estetice, aparute sub forma unor crapaturi ale versiunii de culoare alba. Acest lucru a fost constatat de catre mai multi utilizatori si exista si imagini care sa dovedeasca acest defect, dupa cum puteti vedea mai...

Noul iPhone lansat de Apple are probleme estetice, aparute sub forma unor crapaturi ale versiunii de culoare alba. Acest lucru a fost constatat de catre mai multi utilizatori si exista si imagini care sa dovedeasca acest defect, dupa cum puteti vedea mai jos:

Astfel aflam ca varianta alba a lui iPhone 3G are crapaturi de marimea unui fir de par, sau chiar mai rau. Se pare ca si versiunea de culoare neagra are aceeasi problema, dar datorita culorii crapaturile nu sunt evidente. Din nefecirire pentru utilizatorii de iPhone-uri crapate, Apple nu a recunoscut aceasta problema drept una "cunoscuta" si frecventa.

Asta inseamna ca nu vor exista inlocuiri pe baza garantiei, pana ce producatorul telefonului nu recunoaste ca problema e una oficiala in stocul de iPhone-uri 3G albe. Va mai trece ceva timp pana ce Apple se va concentra si pe satisfacerea clientilor care deja au cumparat un handset si nu doar pe profitul obtinut prin cumpararea noilor terminale. Lucrul bun este ca aceasta companie inlocuieste de obicei produsele sale, daca apar defecte, iar totul va deveni doar o chestiune de stocuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×