BlackBerry KickStart 8220 intr-o experienta video

1.072 ori

In cazul in care nu stiati, au aparut primele preview-uri ale lui BlackBerry KickStart 8220, telefonul cu clapeta al celor de la RIM. Daca doriti sa aflati potentialul si specificatiile acestui terminal, dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi...

In cazul in care nu stiati, au aparut primele preview-uri ale lui BlackBerry KickStart 8220, telefonul cu clapeta al celor de la RIM. Daca doriti sa aflati potentialul si specificatiile acestui terminal, dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la clipul de prezentare.

Review BlackBerry KickStart

Retineti faptul ca handsetul nu este disponibil in magazine inca, dar, din fericire Kevin Michaluk de la CrackBerry a creat acest clip de 9 minute. Urmarindu-l aflam cat de usor se poate tasta pe keypadul Sureype sau cum putem naviga cu ajutorul trackball-ului incorporat (adanc) in terminal. In plus vedem varianta 4.5 a OS-ului BlackBerry in actiune.

BlackBerry KickStart 8220 este comparat cu modele produse de RIM in trecut, atat in ce priveste performanta, cat si interfata si marimea ecranului. Vedem chiar si o comparatie cu Apple iPhone 3G, pentru a pune in evidenta potentialul browserului acestui nou terminal. BlackBerry Thunder si KickStart au aparut sub forma de zvonuri in aceeasi perioada pe Internet, starnind entuziasmul, respectiv dezamagirea fanilor brandului. Sa fi venit momentul ca si telefoanele cu clapeta sa atraga atentia oamenilor de afaceri?

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×