iPhone 3G disecat!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.511 ori
<b>iPhone 3G disecat!</b>Exista temerari cum sunt cei de la ifixit.com care au zburat pana in Noua Zeelanda pentru a fi printre primii care cumpara un iPhone 3G. In plus, de parca experienta schimbarii fusului orar nu era de ajuns, redactorii site-ului au facut fata si provocarii...

Exista temerari cum sunt cei de la ifixit.com care au zburat pana in Noua Zeelanda pentru a fi printre primii care cumpara un iPhone 3G. In plus, de parca experienta schimbarii fusului orar nu era de ajuns, redactorii site-ului au facut fata si provocarii de a dezasambla un iPhone 3G. Ce a iesit vedeti mai jos:

Dupa ce au asteptat la coada, cei de la ifixit.com au reusit sa cumpere mult-asteptatul telefon de la Vodafone, luptandu-se cu frigul si plictiseala. In cutia handsetului nu au existat surprize, aceasta cuprinzand un cablu USB, casti standard pentru iPhone, un adaptor USB si un adaptor special pentru Noua Zeelanda. In cadrul autopsiei noului iPhone, "doctorii" au descoperit ca LCD-ul si partea de sticla sunt componente separate, fiind lipite impreuna inainte de a fi integrate in telefon.

De remarcat este si faptul ca bateria este mult mai usor de detasat acum, decat in cazul primului iPhone, iar constatarea a fost facuta deoarece baietii de la ifixit erau prezenti si la momentul lansarii primului handset produs de Apple. Procesorul acestui iPhone este unul branduit Samsung, in vreme ce bateria soseste cu un semn ce indica potentialul sau de reciclare, dar acesta este acoperit de o urma neagra. Daca doriti sa analizati la sange fiecare chip al lui iPhone 3G aruncati o privire pe site-ul celor de la ifixit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×