Apple iPhone 3G va avea un efect tsunami pe piata smartphone-urilor

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.267 ori
<b>Apple iPhone 3G va avea un efect tsunami pe piata smartphone-urilor</b>iPhone 3G se va lansa in State astazi, 11 iulie la ora 15:00 (ora Romaniei), iar piata smartphone-urilor din SUA ar trebui sa se pregateasca de o explozie. Conform unui studiu efectuat de catre ChangeWave Research, consumatorii asteapta mai degraba noul...

iPhone 3G se va lansa in State astazi, 11 iulie la ora 15:00 (ora Romaniei), iar piata smartphone-urilor din SUA ar trebui sa se pregateasca de o explozie. Conform unui studiu efectuat de catre ChangeWave Research, consumatorii asteapta mai degraba noul iPhone decat orice alt terminal BlackBerry sau Palm.

La ora actuala iPhone 3G este cel de-al treilea smartphone din SUA ca popularitate, cu o cota de piata de 11%, fata de procentul de 42% detinut de RIM si cei 14% pentru Palm. Studiul ChangeWave sugereaza ca iPhone ar putea urca pana cel putin pe locul 2 cu ajutorul lui iPhone 3G. Acest sondaj a fost efectuat pe un esantion de 3657 de consumatori, dupa anuntul oficial al lui iPhone 3G din data de 9 iunie. 56% dintre chestionatii care vor cumpara un smartphone in urmatoarele 90 de zile doresc ca acesta sa fie un iPhone 3G, in vreme ce 23% vor opta pentru un BlackBerry si 3% pentru un Palm.

BlackBerry Bold va reusi probabil sa mentina ridica cota de piata a celor de la RIM, asta in vreme ce Palm Treo 800w va da un motiv fanilor brandului sa nu treaca inca la iPhone. Singura problema este ca BlackBerry Thunder 9500 a fost amanat pana la finalul acestui an, timp destul pentru ca Apple sa isi creasca enorm cota de piata, in dezavantajul celor de la RIM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×