Apple iPhone 3G va avea un efect tsunami pe piata smartphone-urilor

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.311 ori
<b>Apple iPhone 3G va avea un efect tsunami pe piata smartphone-urilor</b>iPhone 3G se va lansa in State astazi, 11 iulie la ora 15:00 (ora Romaniei), iar piata smartphone-urilor din SUA ar trebui sa se pregateasca de o explozie. Conform unui studiu efectuat de catre ChangeWave Research, consumatorii asteapta mai degraba noul...

iPhone 3G se va lansa in State astazi, 11 iulie la ora 15:00 (ora Romaniei), iar piata smartphone-urilor din SUA ar trebui sa se pregateasca de o explozie. Conform unui studiu efectuat de catre ChangeWave Research, consumatorii asteapta mai degraba noul iPhone decat orice alt terminal BlackBerry sau Palm.

La ora actuala iPhone 3G este cel de-al treilea smartphone din SUA ca popularitate, cu o cota de piata de 11%, fata de procentul de 42% detinut de RIM si cei 14% pentru Palm. Studiul ChangeWave sugereaza ca iPhone ar putea urca pana cel putin pe locul 2 cu ajutorul lui iPhone 3G. Acest sondaj a fost efectuat pe un esantion de 3657 de consumatori, dupa anuntul oficial al lui iPhone 3G din data de 9 iunie. 56% dintre chestionatii care vor cumpara un smartphone in urmatoarele 90 de zile doresc ca acesta sa fie un iPhone 3G, in vreme ce 23% vor opta pentru un BlackBerry si 3% pentru un Palm.

BlackBerry Bold va reusi probabil sa mentina ridica cota de piata a celor de la RIM, asta in vreme ce Palm Treo 800w va da un motiv fanilor brandului sa nu treaca inca la iPhone. Singura problema este ca BlackBerry Thunder 9500 a fost amanat pana la finalul acestui an, timp destul pentru ca Apple sa isi creasca enorm cota de piata, in dezavantajul celor de la RIM.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×