iPhone 3G gata de deblocarea software

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.335 ori
<b>iPhone 3G gata de deblocarea software</b>Deocamdata nu exista o metoda software de deblocare a lui iPhone 3G, dar ne multumim cu teasere si informatii prinse de pe site-uri de specialitate. Hackerii de la iPhone Dev Team au lucrat din greu in ultimele luni pentru dezvoltarea unei astfel de...

Deocamdata nu exista o metoda software de deblocare a lui iPhone 3G, dar ne multumim cu teasere si informatii prinse de pe site-uri de specialitate.

Hackerii de la iPhone Dev Team au lucrat din greu in ultimele luni pentru dezvoltarea unei astfel de solutii, ei anuntand recent ca sunt gata de a lansa software-ul. Si asta in vreme ce T-Mobile G1, primul telefon ce foloseste Google Android tocmai a fost deblocat, hackerii dovedindu-si inca o data maiestria.

Marile gadgeturi ale ultimilor ani au fost deblocate, sau cel putin majoritatea lor... Astfel iese in evidenta un produs relativ defectuos, cum este PlayStation 3, imposibil de "spart" deocamdata, in vreme ce iPhone si PSP sunt probabil preferatele hackerilor, care sunt la zi (si chiar inainte de lansare) cu versiunile de firmware puse la dispozitie oficial, dar modificate de "experti".

Sursa: Uberphones.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×