Telefonul Garmin nuvifone va sosi pe piata in prima jumatate a lui 2009

1.637 ori
<b>Telefonul Garmin nuvifone va sosi pe piata in prima jumatate a lui 2009</b>Garmin nuvifone este prima tentativa de a patrunde pe piata telefoanelor mobile a celebrului producator de sisteme navigationale. Prima lectie pentru aceasta companie ar fi punctualitatea, capitol la care Garmin sta prost, de vreme ce deja a amanat...

Garmin nuvifone este prima tentativa de a patrunde pe piata telefoanelor mobile a celebrului producator de sisteme navigationale. Prima lectie pentru aceasta companie ar fi punctualitatea, capitol la care Garmin sta prost, de vreme ce deja a amanat terminalul o data.

Astfel, nuvifone va sosi pe piata in prima jumatate a lui 2009 dovedind, ca si iPhone ca si numele mari din alte segmente ale industriei IT pot lansa handseturi promitatoare. Avem de-a face cu un telefon mobil full touchscreen care pune accentul, evident pe navigarea GPS. Am vorbit mai sus despre amanare, deoarece initial Garmin anuntase ca telefonul va fi disponibil la finalul acestui an, data mutandu-se apoi in 2009.

Ramane de vazut daca si acest produs va fi un hit pentru celebrul nume din segmentul GPS-urilor, de vreme ce nuvifone va avea rivali de marca gen HTC Touch HD, iPhone 3G, T-Mobile G1 sau HTC Touch Pro, toate terminale dotate cu GPS. Un inceput bun pentru noul handset ar fi un pret competitiv, care sa puna in umbra pana si telefonul Google Android.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×