iPhone 3G in Romania prin Orange peste 15 zile!

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.013 ori
<b>iPhone 3G in Romania prin Orange peste 15 zile!</b>Aflam ca iPhone 3G va fi comercializat din data de 22 august, prin intermediul fidelului cititor SUPERSTAR, care ne-a mai furnizat informatii de incredere si in trecut. Telefonul produs de Apple va fi pus in vanzare de catre Orange Romania, in 6 magazine...

Aflam ca iPhone 3G va fi comercializat din data de 22 august, prin intermediul fidelului cititor SUPERSTAR, care ne-a mai furnizat informatii de incredere si in trecut. Telefonul produs de Apple va fi pus in vanzare de catre Orange Romania, in 6 magazine din tara.

Operatorul autohton a semnat un contract cu Apple, iar la ora 00.00, in data de 22 august, Orange va deschide portile magazinelor sale din orasele Bucuresti (Orange concept store), Iasi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Brasov (St. Muresenilor), Timisoara (Bd. Republicii) si Constanta (Sos. Stefan cel Mare).

Veti putea sa faceti o precomanda pentru mult-asteptatul iPhone 3G incepand de joi, 7 august prin intermediul site-ului www.orange.ro. Ramane de vazut daca si romanii vor astepta in fata magazinelor Orange cu corturile, dupa modelul american, sau daca iPhone 3G va trece neobservat acum in perioada vacantei de vara. Un lucru e sigur: se intampla rar se vedem o lansare atat de asteptata si organizata ca in acest caz, semn ca terminalul va starni valva.

Mai multe informatii aici si aici.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×