iPhone 3G in Romania si alte zeci de tari din 22 august

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.331 ori
<b>iPhone 3G in Romania si alte zeci de tari din 22 august</b>Va informam ieri ca iPhone 3G va sosi in Romania in data de 22 august, in urma unui pont dat un cititor fidel. Ei bine, dupa anuntul aparut si pe site-ul Orange vine si o confirmare din partea blogurilor de specialitate, care anunta ca nu doar tara...

Va informam ieri ca iPhone 3G va sosi in Romania in data de 22 august, in urma unui pont dat un cititor fidel. Ei bine, dupa anuntul aparut si pe site-ul Orange vine si o confirmare din partea blogurilor de specialitate, care anunta ca nu doar tara noastra va beneficia de handsetul produs de Apple.

Va reamintim ca la momentul lansarii lui iPhone 3G, Steve Jobs a promis ca terminalul va fi pus in vanzare in nu mai putin de 70 de tari pana la finalul anului. Tot atunci aflam ca Apple va anunta pe langa numarul initial de tari, inca 20 in data de 22 august. Printre acestea se numara si 8 tari latino-americane in care Telefonica va lansa handsetul (Argentina, Chile, Columbia, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Peru si Uruguay). Reuters ne informeaza ca si operatorul America Movil va pune in vanzare noul iPhone in aceleasi tari ca si Telefonica, plus Paraguay si Honduras.

Bharti Airtel a anuntat ca iPhone 3G va fi lansat si in India, in vreme ce O2 se pregateste sa isi adauge in portofoliul pentru Cehia celebrul terminal. TeliaSoneria va lansa handsetul in Estonia, in vreme ce Orange va pune in vanzare noul iPhone in Polonia si Romania. In cele din urma aflam ca Globe Telecom va vinde telefonul in Filipine, iar T-Mobile va fi distribuitorul oficial in Ungaria. Astfel, totalul tarilor despre care stim ca vor "gazdui" noul iPhone se ridica la 17, deci raman inca 3 natiuni misterioase. Reuters anunta ca Singapore se va numara printre cele 3, dar ramane de vazut care vor fi celelalte 2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×