iPhone 3G la liber va costa 499/569 de euro in Europa

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.777 ori
<b>iPhone 3G la liber va costa 499/569 de euro in Europa</b>In cazul in care aveti deja un abonament si doriti un iPhone 3G la liber, aflati ca handsetul va fi disponibil in Europa la pretul de 499/569 de euro. Aceste preturi sunt propuse de catre cei de la Vodafone Italia. Nu cunoastem inca preturile...

In cazul in care aveti deja un abonament si doriti un iPhone 3G la liber, aflati ca handsetul va fi disponibil in Europa la pretul de 499/569 de euro. Aceste preturi sunt propuse de catre cei de la Vodafone Italia.

Nu cunoastem inca preturile abonamentelor cu care va sosi iPhone si ofertele care il vor include pe tot globul, sau macar in Europa. Pe piata smartphone-urilor, o suma in jurul valorii de 500 de euro este rezonabila, in conditiile in care HTC Touch Cruise, dotat cu WiFi, tri-band HSDPA, GPS si touchscreen costa 549 de euro.

Toate indiciile duc la concluzia ca iPhone 3G va sosi in Romania prin Orange, asa cum va informam intr-un articol anterior. Intrebarea este daca va fi vreun abonament destul de costisitor incat sa fie considerat potrivit pentru a ne oferi iPhone-ul gratis. Stim deja ca Orange isi scade tarifele la serviciile de date si roaming, pregatindu-se probabil (prematur) pentru lansarea noului terminal produs de Apple. iPhone 3G la liber? Asta inseamna ca vom vedea terminalul si la noi, cumparat din alte tari si pus in vanzare de diversi "intreprinzatori particulari".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×