iPhone 3G lansat in Timisoara la reprezentanta Orange

4.055 ori
<b>iPhone 3G lansat in Timisoara la reprezentanta Orange</b>Echipa Mobilissimo a fost prezenta aseara in Timisoara la ora 00.00 a lansarii lui Apple iPhone 3G la magazinul local Orange. Am surprins reactii ale publicului si am avut ocazia sa stam de vorba cu primul posesor de iPhone 3G al orasului. De mentionat...

Echipa Mobilissimo a fost prezenta aseara in Timisoara la ora 00.00 a lansarii lui Apple iPhone 3G la magazinul local Orange. Am surprins reactii ale publicului si am avut ocazia sa stam de vorba cu primul posesor de iPhone 3G al orasului. De mentionat este faptul ca existau si persoane care mai avusera un iPhone in trecut, cumparat din SUA, astfel ca publicul era familiarizat cu terminalul.

E drept ca defectele handsetului au fost recunoscute, in special lipsa camerei video frontale, care ar fi fost ideala pentru videoconferinte. Fanii Apple prezenti la lansare sunt convinsi ca iPhone 3G va avea succes in Romania, ca dovada stand si coada pe care am surprins-o atat in Timisoara, cat si in Bucuresti, in fata Orange Concept Store.

Suspans si emotie, iPhone 3G, avantaje si defecte, domnisoare sexy prezentand terminalul - toate in clipul video pe care il puteti viziona mai jos:

iPhone 3G la reprezentanta Orange Romania din Timisoara

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×