Lansarea iPhone 3G se vede live acum pe site-ul Orange!

1.896 ori
<b>Lansarea iPhone 3G se vede live acum pe site-ul Orange!</b>Urmariti live acum lansarea lui iPhone 3G la magazinul Orange de pe Calea Victoriei din Bucuresti accesand aceasta adresa. Veti observa o multime de oameni care stau la coada, asteptand sa le vina randul pentru a achizitiona mult-asteptatul handset....

Urmariti live acum lansarea lui iPhone 3G la magazinul Orange de pe Calea Victoriei din Bucuresti accesand aceasta adresa .

Veti observa o multime de oameni care stau la coada, asteptand sa le vina randul pentru a achizitiona mult-asteptatul handset. Traficul este destul de intens pentru aceasta ora si destul de frustrant pentru cei care doresc sa traverseze pentru a se alatura cozii. Observati emblema iPhone 3G pe ecranul urias din vitrina, care straluceste semnland lansarea.

Asteptam chiar acum si primele poze de la un alt magazin Orange unde are loc lansarea, cel din Timisoara. In mod surprinzator si in Romania iPhone 3G atrage destui impatimiti.

Iata si o scurta secventa din transmisia live de pesite-ul Orange,pentru cei care n-au prins evenimentul la ora producerii lui:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×