iPhone 3G lansat si in India

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.027 ori
<b>iPhone 3G lansat si in India</b>Dupa ce v-am prezentat lansarea in Bucuresti si Timisoara a noului iPhone, prin Orange, iata ca terminalul poposeste si in New Delhi si Bangalore, in India. Imaginile sunt cele cu care v-ati obisnuit deja: un public entuziast, care de abia asteapta sa...

Dupa ce v-am prezentat lansarea in Bucuresti si Timisoara a noului iPhone, prin Orange, iata ca terminalul poposeste si in New Delhi si Bangalore, in India.

Imaginile sunt cele cu care v-ati obisnuit deja: un public entuziast, care de abia asteapta sa puna mana pe handset. In ziua de azi e mai greu sa descoperi o imagine in care sa nu fie coada la un magazin ce ofera Apple iPhone 3G, de vreme ce terminalul este atat de popular. Vorbim totusi despre un telefon care s-a vandut in 5 milioane de unitati in acest trimestru, iar performantele continua.

Acum putem doar sa asteptam primele cifre de vanzare pentru Romania si restul celor 19 tari in care iPhone 3G a vazut lumina zilei in data de 22 august. Va reamintim ca Steve Jobs anunta in iunie ca noul iPhone va fi lansat in 70 de tari pana la finalul anului, 42 dintre acestea primind deja cu bratele deschise telefonul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×