8 megapixeli pentru camera noului LG KC910 (Viewty 2)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.618 ori
<b>8 megapixeli pentru camera noului LG KC910 (Viewty 2)</b>In vreme ce Samsung si Sony Ericsson au anuntat deja super-telefoane cu camere de 8 megapixeli, LG se pregateste sa intre pe aceasta piata a handseturilor cu camere performante, prin intermediul terminalului KC910, urmasul lui Viewty. LG KC910 este cel...

In vreme ce Samsung si Sony Ericsson au anuntat deja super-telefoane cu camere de 8 megapixeli, LG se pregateste sa intre pe aceasta piata a handseturilor cu camere performante, prin intermediul terminalului KC910, urmasul lui Viewty.

LG KC910 este cel mai nou telefon cu camera al companiei, oferind o rezolutie de 8 megapixeli, performanta impresionanta daca ne gandim ca handsetul are o grosime de doar 14 mm. Avand in vedere faptul ca acest telefon este un LG, ne asteptam sa vedem pe el acelasi sistem de operare customizat si nu Symbian, Windows Mobile sau alt pachet de softuri. Se pare ca terminalul este mai degraba destinat creatiei multimedia si consumului media, decat productivitatii.

Camera sa include un blitz Xenon si lentila Schneider-Kreuznach, iar la capitolul audio, KC910 soseste cu difuzoare Dolby stereo. Lista de specificatii este completata de un display WQVGA de 3 inchi, cu o rezolutie de 240 x 400 pixeli. Noul telefon LG va opera oriunde in lume, fiind un handset quadband GSM, capabil sa functioneze in retele UMTS/HSDPA de pana la 7.2 Mbps. Performantele nu se opresc aici, de vreme ce urmasul lui Viewty include GPS, WiFi, TV-out, Bluetooth si suport pentru o memorie externa de 8 GB prin intermediul unui slot microSD.

Nu cunoastem inca pretul acestui telefon, dar stim ca el va sosi in octombrie, fiind astfel un rival al lui Sony Ericsson XPERIA X1, desi terminalele apartin unor categorii diferite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×