iPhone 3G se lanseaza in China in august?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.105 ori
<b>iPhone 3G se lanseaza in China in august?</b>Ultimele zvonuri din universul iPhone ne informeaza ca Apple a incheiat in sfarsit un contract care-i permite sa intre pe piata chinezeasca cu telefoanele sale. Responsabil de aceasta initiativa ar fi operatorul China Unicom. Printr-o lansare a lui...

Ultimele zvonuri din universul iPhone ne informeaza ca Apple a incheiat in sfarsit un contract care-i permite sa intre pe piata chinezeasca cu telefoanele sale. Responsabil de aceasta initiativa ar fi operatorul China Unicom.

Printr-o lansare a lui iPhone/iPhone 3G in China, Apple ar avea acces la un numar urias de pontentiali clienti, incepand din luna august, daca este sa ne luam dupa zvonuri. In trecut compania lui Steve Jobs a avut probleme cu operatorii asiatici, care nu doreau sa adopte modelul sau de impartire a veniturilor cu Apple.

Acum ca producatorul lui iPhone a renuntat la aceasta strategie, operatorii s-au "imblanzit" si vor dori sa ofere variante mai ieftine ale terminalului pentru a cuceri publicul. Lansarea handsetului prin China Unicom capata si mai mult sens, daca luam in calcul faptul ca noul iPhone este dotat cu un sistem de recunoastere a caracterelor chinezesti, care a sosit odata cu firmware-ul iPhone 2.0. Sa fie aceasta cheia pentru a atinge cele 10 milioane de unitati iPhone vandute pana la finalul anului?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×