Pantech Duo 2 isi face aparitia la FCC

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.022 ori
<b>Pantech Duo 2 isi face aparitia la FCC</b>Dual sliderele nu sunt chiar cele mai populare telefoane la ora actuala, dar asta nu inseamna ca nu exista un public destul de numeros care sa utilizeze un keypad si o tastatura pe acelasi terminal. Un exemplu de astfel de handset este si Pantech Duo 2,...

Dual sliderele nu sunt chiar cele mai populare telefoane la ora actuala, dar asta nu inseamna ca nu exista un public destul de numeros care sa utilizeze un keypad si o tastatura pe acelasi terminal. Un exemplu de astfel de handset este si Pantech Duo 2, care tocmai a poposit la FCC.

Documentele autoritatii americane arata ca noul Pantech suporta frecvente GSM in benzi de 850 si 1900 MHz, ceea ce inseamna ca telefonul va sosi cu siguranta in oferta celor de la AT&T. In afara de faptul ca Pantech Duo 2 va oferi si suport Bluetooth si va sosi cu 5 suruburi "ascunse" sub baterie detaliile despre acest terminal sunt lacunare.

Utilizarea unui keypad si a unei tastaturi pe acelasi telefon este o idee originala si comoda, dar designul terminalului are de suferit si putini utilizatori ar cumpara un telefon gros in ziua de azi, indiferent de dotarile sale. Un touchscreen care sa afiseze fie un keypad virtual, fie o tastatura QWERTY ar rezolva imediat problema, dar exista probabil si companii care nu doresc sa-i copieze pe cei de la Apple.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×