iPhone 3G se lanseaza pe 26 februarie?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.278 ori
<b>iPhone 3G se lanseaza pe 26 februarie?</b>In luna octombrie a anului trecut, Steve Jobs a promis printr-un post de pe site-ul Apple ca va lansa un software development kit pentru iPhone si iPod Touch. Se pare ca aceasta lansare poate coincide cu cea variantei 3G de iPhone, de vreme ce prima era...

In luna octombrie a anului trecut, Steve Jobs a promis printr-un post de pe site-ul Apple ca va lansa un software development kit pentru iPhone si iPod Touch. Se pare ca aceasta lansare poate coincide cu cea variantei 3G de iPhone, de vreme ce prima era programata pentru luna februarie.

Unul dintre site-urile Apple a postat anunturi de angajare pentru un eveniment de anvergura care va avea loc catre finalul acestei luni. 2 alte bloguri au anuntat ca producatorul lui iPhone pregateste un show special pentru data de 26 februarie. Ar fi o ocazie excelenta pentru ca Apple sa-si lanseze handsetul si in varianta 3G, dar cum ramane cu Mobile World Congress? Oare va prefera Steve Jobs un debut "acasa" al noului telefon sau o expozitie de nivel mondial?

Pe langa software development kit si iPhone 3G, asteptam cu nerabdare si lansarea variantelor de laptopuri MacBook Pro, dotate cu trackpaduri multi-touch. Revenind la varianta 3G a telefonului care a dominat anul 2007, vestea lansarii sale pare si mai credibila, daca luam in calcul faptul ca operatorul AT&T a inceput sa isi extinda acoperirea 3G in SUA, pregatindu-se probabil pentru noul handset. Va fi o luna plina pentru toti pasionatii de telefoane mobile, dar si pentru producatori si operatori se pare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×