Telefoanele mobile incetinesc traficul

834 ori
<b>Telefoanele mobile incetinesc traficul</b>In vreme ce a devenit deja ilegal sa folosim telefonul mobil, sau orice alt terminal portabil, in timp ce sofam exista cu siguranta persoane care nu pot renunta la acest obicei nociv. Exista si alte efecte secundare ale folosii telefonului mobil la volan,...

In vreme ce a devenit deja ilegal sa folosim telefonul mobil, sau orice alt terminal portabil, in timp ce sofam exista cu siguranta persoane care nu pot renunta la acest obicei nociv. Exista si alte efecte secundare ale folosii telefonului mobil la volan, unul dintre acestea fiind chiar... traficul blocat.

Pare destul de evident ca persoanele care trimit SMS-uri sau vorbesc la telefon in timp ce se afla la volan incetinesc traficul, in special daca stau prost la capitolul distribuire a atentiei. Conform publicatiei The Chicago Tribune, soferii care vorbesc la telefon conduc mai incet pe autostrada, depasesc foarte rar si calatoresc mai lent, intre 2 destinatii. Se pare ca nu doar accidentele sunt pericole cauzate de catre handseturi, ci si intarzieri si lipsa de fluiditate a traficului.

Avand in vedere zilnicele ambuteiaje din Capitala, se poate spune ca traficul este o dovada vie a ratei de penetrare de 100% a telefoniei mobile in Romania. Exista totusi o vaga tendinta a romanului de a se implica in trafic, cu "trup si suflet", enervandu-se si nemaiavand timp de telefonul mobil. La urma urmei, atunci cand folosesti un terminal mobil nu prea mai ai timp si chef sa te enervezi, fiind concentrat pe convorbire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×