Telefonul indestructibil: Sonim XP1

2.513 ori
<b>Telefonul indestructibil: Sonim XP1</b>Cum Mobile World Congress se apropie, este momentul si pentru companiile mai putin cunoscute sa se afirme, eventual prin produse unice, care se potrivesc perfect in nisele lasate de marii producatori. Acesta este si cazul celor de la Sonim, producatorul...

Cum Mobile World Congress se apropie, este momentul si pentru companiile mai putin cunoscute sa se afirme, eventual prin produse unice, care se potrivesc perfect in nisele lasate de marii producatori. Acesta este si cazul celor de la Sonim, producatorul celui mai rezistent telefon din lume.

Sonim XP1, telefonul indestructibil va fi prezentat la Barcelona, in cadrul fostului 3GSM, actualul Mobile World Congress. La acest show, compania va provoca participantii sa incerce sa distruga telefonul sau macar sa il zgarie. Bob Plaschke, CEO-ul companiei ne avertizeaza ca, daca vom arunca o privire pe YouTube, vom vedea telefonul Sonim fiind impuscat cu un pistol de 9mm de catre redactorii revistei Mobil. De asemeea XP1 a fost "testat" si cu o pusca Remington de catre cei de la Metro, cel mai mare ziar din Suedia.

Toti cei care folosesc terminale mobile in conditii dure, de la jungla amazoniana pana la o mina de carbuni, vor fi cu siguranta tentati de acest telefon. Ramane de vazut daca si pretul sau este la fel de atractiv ca si calitatile handsetului. Toate persoanele care au "pierdut" vreodata un terminal mobil, din cauza contactului acestuia cu asfaltul vor fi incantate sa testeze terminalul Sonim. Iata ce poate face acesta, intr-o prezentare video.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×