iPhone 3G si SIM-ul sau deblocat

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.513 ori
<b>iPhone 3G si SIM-ul sau deblocat</b>Stim ca iPhone 3G a fost deja deblocat, astfel incat sa functioneze in orice retea, dar nu exista inca un grup de hackeri care se afirme ca ar fi creat un software capabil de o astfel de realizare. De data aceasta, un SIM numit Fido se ocupa de deblocare,...

Stim ca iPhone 3G a fost deja deblocat, astfel incat sa functioneze in orice retea, dar nu exista inca un grup de hackeri care se afirme ca ar fi creat un software capabil de o astfel de realizare. De data aceasta, un SIM numit Fido se ocupa de deblocare, dupa cum puteti constata urmarind clipul de mai jos:

Utilizatorul telefonului schimba cartelele SIM intre ele, iar procesul de deblocare are loc fara adaptori speciali. Clipul ne arata cum putem trece de la o cartela Rogers (operator canadian) la SIM-ul Fido, unitatea speciala utilizata pentru deblocare. Dupa cum afirma si comentariul postat in acest clip, exista si fericiti printre noi, cum sunt posesorii australieni de iPhone-uri, terminalele fiind oferite deblocate din start de catre operator.

Exista si persoane care afirma ca acest clip a fost creat de catre un norocos care a reusit sa puna mana pe softul de deblocare al celor de la iPhone Dev Team, intr-o versiune beta sau pre-beta. Aceasta va sosi oricum intr-o varianta destinata publicului general si asta destul de curand, dar pana atunci ii invidiem pe astfel de temerari care isi pot folosi iPhone-ul 3G oriunde pe glob, fara probleme.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×