iPhone 3G si SIM-ul sau deblocat

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.390 ori
<b>iPhone 3G si SIM-ul sau deblocat</b>Stim ca iPhone 3G a fost deja deblocat, astfel incat sa functioneze in orice retea, dar nu exista inca un grup de hackeri care se afirme ca ar fi creat un software capabil de o astfel de realizare. De data aceasta, un SIM numit Fido se ocupa de deblocare,...

Stim ca iPhone 3G a fost deja deblocat, astfel incat sa functioneze in orice retea, dar nu exista inca un grup de hackeri care se afirme ca ar fi creat un software capabil de o astfel de realizare. De data aceasta, un SIM numit Fido se ocupa de deblocare, dupa cum puteti constata urmarind clipul de mai jos:

Utilizatorul telefonului schimba cartelele SIM intre ele, iar procesul de deblocare are loc fara adaptori speciali. Clipul ne arata cum putem trece de la o cartela Rogers (operator canadian) la SIM-ul Fido, unitatea speciala utilizata pentru deblocare. Dupa cum afirma si comentariul postat in acest clip, exista si fericiti printre noi, cum sunt posesorii australieni de iPhone-uri, terminalele fiind oferite deblocate din start de catre operator.

Exista si persoane care afirma ca acest clip a fost creat de catre un norocos care a reusit sa puna mana pe softul de deblocare al celor de la iPhone Dev Team, intr-o versiune beta sau pre-beta. Aceasta va sosi oricum intr-o varianta destinata publicului general si asta destul de curand, dar pana atunci ii invidiem pe astfel de temerari care isi pot folosi iPhone-ul 3G oriunde pe glob, fara probleme.

Clip:

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×