iPhone 3G Red de Craciun? iPHOHOHOne si Merry Christmas!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.885 ori
<b>iPhone 3G Red de Craciun? iPHOHOHOne si Merry Christmas!</b>Daca va mai amintiti unul dintre ultimele zvonuri, inainte de lansarea lui iPhone 3G era ca handsetul va sosi si intr-o varianta de culoare rosie. Ei bine, informatia se transforma de abia acum in realitate, iar handsetul va sosi in aceasta nuanta festiva...

Daca va mai amintiti unul dintre ultimele zvonuri, inainte de lansarea lui iPhone 3G era ca handsetul va sosi si intr-o varianta de culoare rosie. Ei bine, informatia se transforma de abia acum in realitate, iar handsetul va sosi in aceasta nuanta festiva tocmai de Craciun.

Acest iPhone Red va face parte din campania caritabila RED, pe care Apple o sustinuse si in trecut lansand iPod-uri de aceeasi culoare. Campania "Product RED" are in centru o organizatie care doneaza bani Fondului Global de Lupta Anti-SIDA in Africa. Printre produsele Apple lansate in cadrul unor campanii similare se numara felicitari iTunes RED, un iPod Nano de 8 GB rosu si unul Shuffle de 1 GB de asemenea rosu.

Vom vedea oare si o editie "iPhone 3G Green Peace" de culoare verde, pentru a sublinia faptul ca noul handset este mai eco-friendly renuntand la PVC si materiale daunatoare naturii? Nu stim inca, dar lansarile LG si Sony Ericsson ne-au invatat ca publicul va cumpara aceste telefoane, chiar daca ele nu aduc schimbari de specificatii, ci doar de colorit. E in firea umana dorinta de a achizitiona un produs "mai frumos colorat", in special daca iPhone-ul va atrage si privirile copiilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×