iPhone 3G va fi total diferit

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.070 ori
<b>iPhone 3G va fi total diferit</b>Times Online ne informeaza ca urmatoare generatie de telefoane iPhone va surprinde fanii Apple printr-un design total diferit, fata de cel la care ne asteptam. Exista si sansa sa vedem un nou model dotat cu clapeta asemeneni conceptului prezentat de...

Times Online ne informeaza ca urmatoare generatie de telefoane iPhone va surprinde fanii Apple printr-un design total diferit, fata de cel la care ne asteptam.

Exista si sansa sa vedem un nou model dotat cu clapeta asemeneni conceptului prezentat de Concept Phones, iar aceasta noua abordare ar permite utilizarea unui ecran mai mare. Nu trebuie sa uitam de sansa ca noul model sa fie un slider dotat cu tastatura QWERTY, cea mai improbabila varianta, dar totusi una mentionata de Times Online. Acelasi articol ne informeaza ca Apple a facut o comanda la furnizorii sai asiatici, care vor trebui sa produca 200.000 de iPhone-uri 3G.

Productia va trebui terminata pana la finalul lunii mai, iar totalul comenzii se va ridica la 2 milioane de unitati in luna iunie. Versiunea 3G a telefonului produs de Apple va fi lansata in acest an, iar luna iunie este momentul cel mai probabil al lansarii, de vreme ce marcheaza un an de la debutul primei variante a celui mai popular telefon din lume.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×