Sanyo Xacti DMX-CA8, camera digitala care recunoaste fetele si sub apa

2.575 ori
<b>Sanyo Xacti DMX-CA8, camera digitala care recunoaste fetele si sub apa</b>Sanyo ne prezinta in premiera una dintre noile sale camere digitale care rezista la apa, accesoriul ideal pentru orice turist care va calatori in vara lui 2008. Xacti DMX-CA8 este dotata cu senzor CMOS de 8 megapixeli, zoom optic de pana la 5x, modul Face...

Sanyo ne prezinta in premiera una dintre noile sale camere digitale care rezista la apa, accesoriul ideal pentru orice turist care va calatori in vara lui 2008.

Xacti DMX-CA8 este dotata cu senzor CMOS de 8 megapixeli, zoom optic de pana la 5x, modul Face Chaser (recunoastere faciala, chiar si sub apa). Camera este compatibila cu standardele JIS IPX5 si IPX8 (din Japonia) si poate functiona 1 ora sub apa, la 1.5 metri adancime. De mentionat este faptul ca Xacti DMX-CA8 inregistreaza video in format MPEG4 AVC/H.264 la 60 fps in VGA. Nu cunoastem inca pretul acestei cemere digitale, dar stim cu siguranta ca este destinata incepatorilor.

Nu suntem departe de momentul in care vom vedea telefoane cu camere destul de puternice incat sa se compare cu noul produs Sanyo. Este foarte probabil ca aceasta companie sa produca astfel de terminale dar nu prea curand, de vreme ce se afla in restructurare la capitolul telefonie mobila, dupa ce sectiunea sa de productie a handseturilor a fost cumparata de catre Kyocera.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×