Samsung W599, un telefon CDMA dual-SIM care recunoaste shortcuturi scrise de mana

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.422 ori
<b>Samsung W599, un telefon CDMA dual-SIM care recunoaste shortcuturi scrise de mana</b>Producatorul Samsung a decis sa-si multumeasca publicul prin intermediul noului handset SCH-W599, astfel ca acesta suporta conectivitate CDMA si GSM, include 2 sloturi pentru cartele SIM si numeroase alte functii utile. W599 este controlat prin...

Producatorul Samsung a decis sa-si multumeasca publicul prin intermediul noului handset SCH-W599, astfel ca acesta suporta conectivitate CDMA si GSM, include 2 sloturi pentru cartele SIM si numeroase alte functii utile.

W599 este controlat prin intermediul unui display touchscreen QVGA de 2.4 inch si 260.000 de culori. Terminalul soseste cu un stylus si include o tehnologie care permite recunoasterea scrisului de mana. Telefonul include si o serie de controale directionale plasate in jurul unei rotite de scroll, cu scop navigational. Samsung a adaugat acestui handset un feature cunoscut sub numele de "instructiuni scrise de mana", o metoda de a folosi shortcuturi, desenand simboluri pe ecran.

Pe lista de specificatii a acestui telefon regasim o camera de 2 megapixeli, suport pentru playback MP3 si streaming media, Bluetooth si radio FM cu 20 de posturi presetate. Telefonul Samsung W599 are o memorie interna de 34MB, un slot microSD si toate acestea se afla sub o carcasa de dimensiuni rezonabile. Terminalul va fi lansat in China, la un pret de 650 de dolari.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×