BlackBerry Thunder disponibil intr-o imagine reala, curand in oferta Verizon

1.534 ori

Producatorul RIM pregateste un "iPhone Killer", sub forma acestui Thunder, pe care vi-l prezentam pentru prima oara cu o luna in urma. Cei de la Boy Genius Report au avut ocazia sa pozeze versiunea finala a handsetului, prezentand-o in imaginea urmatoare:...

Producatorul RIM pregateste un "iPhone Killer", sub forma acestui Thunder, pe care vi-l prezentam pentru prima oara cu o luna in urma. Cei de la Boy Genius Report au avut ocazia sa pozeze versiunea finala a handsetului, prezentand-o in imaginea urmatoare:

BlackBerry Thunder

Ca o coincidenta, telefonul isi face aparitia tocmai azi, cand Steve Jobs va anunta in cadrul WWDC noul iPhone... Se pare ca BlackBerry Thunder va fi lansat in septembrie, prin Verizon, daca este sa ne raportam la brandingul de pe carcasa si ecranul sau. Perioada lansarii coincide cu cea a lui Sony Ericsson XPERIA X1, un alt rival pentru iPhone, dar si pentru HTC Touch Diamond si eventual Thunder. Imaginea de mai sus seamana cu primele poze ale acestui BlackBerry, aparute in luna mai pe Internet.

Observam ca Thunder soseste dotat cu o tasta de blocare, port USB, tasta "Meniu", buton "Play/Pause", jack pentru headseturi, taste pentru volum, tasta "Escape" si 2 butoane laterale destinate aplicatiilor si camerei. Cum ramane cu modelul KickStart, primul telefon cu clapeta al celor de la RIM? De vreme ce Thunder este un iPhone Killer, banuim ca modelul cu clapeta va fi un "Sony Ericsson killer" si va fi destinat mai degraba publicului de masa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×