iPhone 3G va sosi cu GPS, suport pentru televiziune mobila si video conferinte

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.578 ori
<b>iPhone 3G va sosi cu GPS, suport pentru televiziune mobila si video conferinte</b>LeMatin.ch ne informeaza ca Apple va lansa iPhone in Elvetia prin intermediul celor de la Swisscom, in aceasta vara. De asemenea aflam ca noul iPhone 3G va sosi cu GPS, suport pentru videoconferinte si servicii de televiziune mobila. Aflasem deja zvonuri...

LeMatin.ch ne informeaza ca Apple va lansa iPhone in Elvetia prin intermediul celor de la Swisscom, in aceasta vara. De asemenea aflam ca noul iPhone 3G va sosi cu GPS, suport pentru videoconferinte si servicii de televiziune mobila.

Aflasem deja zvonuri despre faptul ca iPhone va include un GPS si functie de videoconferinta, datorita camerei sale frontale, dar adevarata veste este includerea functiilor TV pe lista sa de specificatii. Evident, un astfel de feature nu va fi crucial pentru persoanele care cumpara un iPhone 3G, dar nici o idee rea, in special daca Apple va reusi vreodata sa vanda terminalul in Asia. Este cunoscuta pasiunea utilizatorilor orientali pentru serviciile de televiziune mobila.

In vreme ce majoritatea europenilor ar regreta daca iPhone 3G ar fi lansat fara GPS, lipsa suportului pentru "mobile TV" nu ar impresiona pe nimeni, suportul navigational fiind mult mai util. In cazul in care aceste zvonuri se confirma, asteptati-va la gratuitati ale serviciilor TV pe iPhone plus numeroase colaborari intre Apple si providerii de astfel de servicii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×