iPhone 3G versus BlackBerry Storm intr-un test al browserelor (Video)

1.411 ori
<b>iPhone 3G versus BlackBerry Storm intr-un test al browserelor (Video)</b>Unul dintre expertii de la Crackberry.com a decis ca este momentul ca noul BlackBerry Storm sa se infrunte cu iPhone 3G, la capitolul viteza a browserului web, astfel ca a realizat un test al celor 2 terminale, pe care il puteti viziona in clipul urmator:...

Unul dintre expertii de la Crackberry.com a decis ca este momentul ca noul BlackBerry Storm sa se infrunte cu iPhone 3G, la capitolul viteza a browserului web, astfel ca a realizat un test al celor 2 terminale, pe care il puteti viziona in clipul urmator:

Utilizatorul a vizitat 4 site-uri in cadrul testului: NYtimes.com, WSJ.com, CrackBerry.com si ArsTechnica.com. Trebuie remarcat faptul ca iPhone 3G avea suportul JavaScript activat, in vreme ce BlackBerry Storm sosea fara aceasta functie activata. RIM continua sa isi optimizeze browserul si suportul pentru JavaScript, astfel ca o versiune finala nu este gata inca.

Testand terminalele prin accesarea lui NYTimes.com, utilizatorul a descoperit ca iPhone 3G castiga duelul, dar nici Storm nu se descurca prea rau, in ciuda problemelor cu JavaScript. Trecand la WSJ.com, Storm castiga aceasta batalie, dupa ce iPhone 3G incarca pagina prea greu si in cele din urma nu poate afisa site-ul. BlackBerry-ul castiga duelul afisand CrackBerry.com si ArsTechnica mai rapid, iPhone-ul intampinand din nou probleme la primul dintre site-uri.

In concluzie, Storm este mai rapid decat iPhone 3G la capitolul web browsing, dar daca testati ambele terminale cu setari identice, iPhone-ul va tinde sa fie mai rapid, asta daca browserul sau nu se "buseste", cum a facut-o de 2 ori in cadrul testelor.

Sursa: Crackberry.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×