Meizu M8 in actiune intr-un nou clip video, cea mai celebra clona a lui iPhone

1.314 ori
<b>Meizu M8 in actiune intr-un nou clip video, cea mai celebra clona a lui iPhone</b>Iata ca putem admira cea mai faimoasa clona a lui iPhone, Meizu M8 intr-un nou clip video, care prezinta interfata acestui telefon ce pare a nu mai sosi vreodata pe piata: M8 era un terminal performant si tentant inca de pe vremea cand primul iPhone nu se...

Iata ca putem admira cea mai faimoasa clona a lui iPhone, Meizu M8 intr-un nou clip video, care prezinta interfata acestui telefon ce pare a nu mai sosi vreodata pe piata:

M8 era un terminal performant si tentant inca de pe vremea cand primul iPhone nu se lansase inca, si memoria sa de 8GB reusea sa mai impresioneze pe cineva. Apoi am aflat ca terminalul ar putea include 16GB de memorie, iar restul specificatiilor sale impresionau prin prisma faptului ca handsetul suporta conectivitate 3G, in vreme ce iPhone nu reusea acest lucru inca.

In plus, la acel moment, touchscreenul reprezenta o nisa in lumea telefoanelor mobile, dar acum el este la fel de banal ca si un telefon cu camera foto si MP3 player, existand chiar si low-end-uri cu ecran touch. Meizu M8 este unul dintre acele handseturi made in China care s-ar putea confrunta cu probleme legale create de avocatii Apple, asta daca Steve Jobs si ai lui doresc sa isi bata capul cu un rival neinsemnat.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×