iPhone 3GS, in curand si in varianta ieftina de 8 GB?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.839 ori
<b>iPhone 3GS, in curand si in varianta ieftina de 8 GB?</b>Tot mai multe indicii au aparut pe web in ultimele ore, toate ducand la concluzia ca Apple ar putea pune in vanzare modele de 8 GB ale lui iPhone 3GS, care vor sosi la pret scazut. E posibil ca aceasta mutare sa fie menita pentru a inlocui complet modelul...

Tot mai multe indicii au aparut pe web in ultimele ore, toate ducand la concluzia ca Apple ar putea pune in vanzare modele de 8 GB ale lui iPhone 3GS, care vor sosi la pret scazut.

E posibil ca aceasta mutare sa fie menita pentru a inlocui complet modelul 3G, iar primele astfel de terminale vor sosi in Canada, prin intermediul operatorului Rogers. Va reamintim ca imediat dupa lansarea lui iPhone 3GS, Apple a redus pretul lui iPhone 3G la 99 de dolari, o oferta irezistibila, dar care se va incheia la un moment dat, pe masura ce stocul de modele 3G este epuizat.

Din moment ce in SUA pretul lui iPhone 3GS, in varianta cea mai ieftina este de 199 de dolari, ar trebui oare sa ne asteptam la un 3GS de 8 GB, care sa coste 99 de dolari? Oricare ar fi oferta misterioasa pregatita de Apple, speram doar ca ea va ajunge si in tara noastra, desi nu suntem gata de un dowgrade de la iPhone-ul nostru 3GS de 16 GB.

via bgr

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×