Spy Shop Black Friday 2017

Motorola A3300, un telefon Windows Mobile cu camera de 5 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.572 ori
<b>Motorola A3300, un telefon Windows Mobile cu camera de 5 megapixeli</b>Desi Motorola a avut grija in ultimele luni ca toata lumea sa stie ca va face trecerea la OS-ul Android, iata ca producatorul nu a uitat de Windows Mobile si se pare ca a creat handsetul A3300, bazat pe acest OS. Imagini cu terminalul au scapat via...

Desi Motorola a avut grija in ultimele luni ca toata lumea sa stie ca va face trecerea la OS-ul Android, iata ca producatorul nu a uitat de Windows Mobile si se pare ca a creat handsetul A3300, bazat pe acest OS. Imagini cu terminalul au scapat via site-ul chinez it168.com.

Va reamintim ca Moto nu a mai anuntat un telefon Windows Mobile de peste 6 luni, in acel caz fiind vorba de modelul ieftin Q11, insotit de Surf A3100. Motorola A3300 este un handset dotat cu touchscreen si o camera LED de 5 megapixeli in partea din spate. Obseram tasta Windows sub display, cel mai bun indiciu al OS-ului rulat de telefon.

Evident, acest handset ar putea fi doar un alt fals chinezesc, sau o opera in Photoshop, deci asteptam niste imagini mai oficiale, inainte de a ne pronunta. Si totusi... cum ramane cu decizia de a produce exclusiv terminale Android, luata de Moto cu cateva saptamani in urma?

via unwiredview

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×