Motorola A3300, un telefon Windows Mobile cu camera de 5 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.613 ori
<b>Motorola A3300, un telefon Windows Mobile cu camera de 5 megapixeli</b>Desi Motorola a avut grija in ultimele luni ca toata lumea sa stie ca va face trecerea la OS-ul Android, iata ca producatorul nu a uitat de Windows Mobile si se pare ca a creat handsetul A3300, bazat pe acest OS. Imagini cu terminalul au scapat via...

Desi Motorola a avut grija in ultimele luni ca toata lumea sa stie ca va face trecerea la OS-ul Android, iata ca producatorul nu a uitat de Windows Mobile si se pare ca a creat handsetul A3300, bazat pe acest OS. Imagini cu terminalul au scapat via site-ul chinez it168.com.

Va reamintim ca Moto nu a mai anuntat un telefon Windows Mobile de peste 6 luni, in acel caz fiind vorba de modelul ieftin Q11, insotit de Surf A3100. Motorola A3300 este un handset dotat cu touchscreen si o camera LED de 5 megapixeli in partea din spate. Obseram tasta Windows sub display, cel mai bun indiciu al OS-ului rulat de telefon.

Evident, acest handset ar putea fi doar un alt fals chinezesc, sau o opera in Photoshop, deci asteptam niste imagini mai oficiale, inainte de a ne pronunta. Si totusi... cum ramane cu decizia de a produce exclusiv terminale Android, luata de Moto cu cateva saptamani in urma?

via unwiredview

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×