iPhone 3GS se lanseaza astazi peste ocean, coada aferenta e la posturi

1.928 ori
<b>iPhone 3GS se lanseaza astazi peste ocean, coada aferenta e la posturi</b>Astazi e o zi mare pentru ceea ce numim "Apple fanboys", fanaticii Apple care cumpara produse de dragul brandului, cireasa de pe tort fiind iPhone 3GS. Dupa o asteptare de ore bune (sau chiar zile) in ploaie, iata ca fanii iPhone vor avea sansa de a...

Astazi e o zi mare pentru ceea ce numim "Apple fanboys", fanaticii Apple care cumpara produse de dragul brandului, cireasa de pe tort fiind iPhone 3GS. Dupa o asteptare de ore bune (sau chiar zile) in ploaie, iata ca fanii iPhone vor avea sansa de a achizitiona astazi noul iPhone 3GS.

Debutul va avea loc la faimosul magazin Apple din New York, iar fanaticii udati de ploaie care vor pune mana pe iPhone 3GS vor face clasicele actiuni, pe care le banuiti deja:

1) unii vor demonta terminalul si ii vor poza componentele
2) traznitii unui anumit blog vor da cu el de pamant, pentru a face in ciuda celor de la coada
3) glumetii vor cere un Palm Pre
4) un fanatic fericit va fi primul client si va fi fotografiat fericit cu iPhone-ul in mana
5) cineva va lesina

In asteptarea lui iPhone 3GS

Daca v-ati agitat macar o secunda, sa revenim cu picioarele pe pamant, amintindu-ne ca acesta este doar un upgrade pentru iPhone 3G, la capitolul procesor, camera, software si... cam atat. 200 MHz in plus, "ceva" procesare grafica, 1 megapixel in plus si posibilitatea de a filma, plus un software destul de promitator merita un astfel de fanatism?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×