iPhone 3GS suporta playback video Full HD! Apple a blocat aceasta functie

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.178 ori
<b>iPhone 3GS suporta playback video Full HD! Apple a blocat aceasta functie</b>Un post de pe un forum chinez afirma ca noul iPhone 3GS suporta playback 1080p, dar ca Apple a blocat aceasta functie din motive necunoscute. Se pare ca terminalul ar suporta playback 720p si 1080p al fisierelor codate H.264, dar limitarea impusa de Apple...

Un post de pe un forum chinez afirma ca noul iPhone 3GS suporta playback 1080p, dar ca Apple a blocat aceasta functie din motive necunoscute. Se pare ca terminalul ar suporta playback 720p si 1080p al fisierelor codate H.264, dar limitarea impusa de Apple duce rezolutia de playback la 640 x 480 pixeli.

Problema reala este daca noi dorim cu adevarat sau nu sa vizionam clipuri 1080p, avand in vedere durata scurta de viata a bateriei lui iPhone 3GS. In plus, va dati seama cat de mult s-ar incinge telefonul dupa o ora de playback de acest tip... Se pare ca un membru al forumului chinez mentionat mai sus a reusit sa treaca peste restrictia Apple, reusind sa vizioneze un clip 1080p la 30 Mbs.

O astfel de performanta ar fi invidiata chiar si de catre un MacBook, desi ne vine greu sa ne imaginam un iPhone 3GS cu suport pentru playback Full HD. Sa fi ales Apple varianta restrictiei playbackului pentru a economisi viata bateriei telefonului?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×