Lenovo pregateste o versiune low end a telefonului O1, O1e

1.806 ori
<b>Lenovo pregateste o versiune low end a telefonului O1, O1e</b>Nici nu s-a lansat handsetul Lenovo O1 inca si deja producatorul sau pregateste o versiune cu pret scazut si specificatii mai modeste a acestui telefon, conform autoritatilor chineze din domeniul telecomunicatiilor. Noua versiune, pe numele sau Lenovo O1e...

Nici nu s-a lansat handsetul Lenovo O1 inca si deja producatorul sau pregateste o versiune cu pret scazut si specificatii mai modeste a acestui telefon, conform autoritatilor chineze din domeniul telecomunicatiilor.

Noua versiune, pe numele sau Lenovo O1e va inlocui partile de metal ale lui O1 cu plastic si va folosi o camera de 3 megapixeli in locul celei de 5, dupa cum ne informeaza cei de la Mobile Review. Memoria interna de 8 GB va fi pastrata si este posibil ca OS-ul ales pentru acest terminal sa fie versiunea China Mobile a lui Android, prezenta si pe primul telefon Dell.

In cazul in care Lenovo O1e va sosi pe piata prin alt operator decat China Mobile, el nu va rula Open Mobile System, ceea ce ar scuti handsetul de afisarea unui ecran Home care il copiaza pe cel de pe iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×