iPhone 4 alb, acum și mai elegant În varianta Gresso Time Machine Lady Blanche

Autor:  | Publicat în:  Gresso 1.887 ori
<b>iPhone 4 alb, acum și mai elegant În varianta Gresso Time Machine Lady Blanche</b>Diamante albe sau cristale Swarovski? Nu vă pot ajuta în această decizie grea, dar vă pot recomanda un iPhone 4 alb personalizat în varianta Gresso Time Machine Lady Blanche. Terminalul a fost transformat într-unul de lux de către companie Gresso,...

Diamante albe sau cristale Swarovski? Nu vă pot ajuta în această decizie grea, dar vă pot recomanda un iPhone 4 alb personalizat în varianta Gresso Time Machine Lady Blanche. Terminalul a fost transformat într-unul de lux de către companie Gresso, specializată în astfel de modificări.

De obicei această firmă operează cu metale prețioase, lemn exotic și piele de cea mai bună calitate. Acest iPhone 4 este adresat publicului feminin și vine cu 4 ceasuri elvețiene în partea din spate, unul afișând ora din New York, altul din Londra și cel din urmă din Moscova. Puteți alege fie o variantă de iPhone Lady Blanche împodobită cu cristale Swarovski, fie o versiune cu diamante albe.

Dacă alegeți varianta Swarovski, aceasta va fi mai ieftină, astfel că modelul iPhone 4 de lux va costa 7000 de dolari, față de cei 30.000 pe care i-ați plăti pentru modelul împodobit cu diamante albe. Site-ul Gresso vă oferă mai multe detalii despre promoțiile și prețurile aplicate de companie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×