iPhone 4 de 64 GB, surprins de cameră, doar un prototip... (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.676 ori
<b>iPhone 4 de 64 GB, surprins de cameră, doar un prototip... (Video)</b>Se pare că Apple ar fi avut cu adevărat planuri cu privire la un iPhone 4 de 64 GB, dar costurile ridicate ale memoriei Flash au împiedicat compania americană să își ducă inițiativa la bun sfârșit. Există totuși câteva prototipuri de astfel...

Se pare că Apple ar fi avut cu adevărat planuri cu privire la un iPhone 4 de 64 GB, dar costurile ridicate ale memoriei Flash au împiedicat compania americană să își ducă inițiativa la bun sfârșit. Există totuși câteva prototipuri de astfel de terminale, cum este și modelul din clipul de mai jos.

Rețineți că nu a fost confirmată încă autenticitatea terminalului, iar China este cunoscută pentru clonele de iPhone pe care le produce. Puteți vedea presupusul iPhone 4 64 GB în clipul din acest articol și aparent avem de-a face cu un prototip marcat în partea din spate cu "XXGB" în dreptul memoriei interne și fără a prezenta vreun nume de cod oficial al FCC.

Remarcăm și faptul că inelul argintiu din jurul camerei lipsește, ceea ce indică încă o dată faptul că acesta ar putea fi un prototip. Clipul mai include, pe lângă prezentarea handsetului în formă funcțională și o privire asupra componentelor sale interne. Ne așteptăm ca odată cu scăderea prețurilor memoriilor Flash, să vedem și iPhone-uri de 64 GB, dar asta cel mai probabil în următoarea generație de terminale și nu cea actuala.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×