Samsung Stealth, un nou telefon LTE 4G În imagini proaspate; acum și cu o listă completă de specificații!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.806 ori
<b>Samsung Stealth, un nou telefon LTE 4G În imagini proaspate; acum și cu o listă completă de specificații!</b>Samsung Stealth se numără printre smartphone-urile care și-au făcut apariția la CES 2011, dar fără un nume oficial sau o conferință de presă dedicată lor. Terminalul a apărut din nou pe web în această săptămână, în câteva imagini live,...

Samsung Stealth se numără printre smartphone-urile care și-au făcut apariția la CES 2011, dar fără un nume oficial sau o conferință de presă dedicată lor. Terminalul a apărut din nou pe web în această săptămână, în câteva imagini live, însoțite de o listă detaliată de specificații pe care o aflați mai jos.

Trecut recent prin testele celor de la FCC și numit deocamdată Samsung Stealth, acest telefon este cunoscut și drept Samsung SCH-i510, dacă este să credem o sursă anonimă cu informații din interior. Produsul va fi lansat în luna aprilie de către operatorul Verizon și va beneficia din plin de suportul pentru conectivitate LTE 4G.

Telefonul rulează deocamdată Android 2.2 Froyo, dar pe viitor va primi și actualizarea la Gingerbread, deși nu avem încă o dată concretă pentru aceasta. Iată și lista de specificații a lui Stealth:

  • Display: 4.3 inch, Super AMOLED Plus, 480 x 800 pixeli
  • CPU: Hummingbird, 1 GHz
  • Conectivitate: WiFi 802.11 b/g/n, A-GPS, Bluetooth 3.0, HDMI
  • Camera: 8 MP, bliț LED, autofocus, captura video 720p HD, camera frontală de 1.3 MP
  • Memorie: 828MB internă, slot microSD (până la 32 GB)
  • Baterie: 1500 mAh, Li-Ion

Cei care au pus mâna deja pe acest telefon afirmă că bateria să nu are problemele altor modele 4G/LTE, oferind 8-10 ore de funcționare, în ciuda conectivității de nouă generație.

Samsung Stealth, un nou telefon LTE 4G În imagini proaspate; acum și cu o listă completă de specificații!

Samsung Stealth, un nou telefon LTE 4G În imagini proaspate; acum și cu o listă completă de specificații!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×