Windows Phone 7 actualizat de abia la finalul lunii, conform Microsoft Franța (video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.264 ori
<b>Windows Phone 7 actualizat de abia la finalul lunii, conform Microsoft Franța (video)</b>Dacă ni se promisese actualizarea ce include copy/paste pentru Windows Phone 7 la începutul lunii martie, ei bine ne apropiem de jumătatea sa și nu avem nicio veste în această privință. Iată că avem de-a face cu o amânare, dacă ne luăm după...

Dacă ni se promisese actualizarea ce include copy/paste pentru Windows Phone 7 la începutul lunii martie, ei bine ne apropiem de jumătatea sa și nu avem nicio veste în această privință. Iată că avem de-a face cu o amânare, dacă ne luăm după Microsoft Franța, care a anunțat recent că actualizarea va fi disponibilă după 21 martie.

E foarte posibil ca lansarea pachetului software pentru WP7 să fi fost amânată pentru showul tech CTIA, care are loc în SUA începând cu 22 martie. în plus, aflasem recent că în sfârșit vom vedea și alte smartphone-uri Windows Phone decât cele 10 modele prezentate în octombrie, programate de asemenea pentru debut la CTIA.

Cunoscut sub numele de cod "NoDo", update-ul este considerat cel care va transforma WP7 într-o platformă matură, rezolvându-i din buguri, adăugându-i copy/paste și crescându-i atractivitatea. Suntem curioși dacă aportul Nokia se simte deja din această actualizare sau mai avem de așteptat până ce finlandezii și Microsoft vor lucra împreună la acest OS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×