iPhone 4 devine un DSLR prin intermediul accesoriilor OWLE Bubo (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.619 ori
<b>iPhone 4 devine un DSLR prin intermediul accesoriilor OWLE Bubo (Video)</b>Daca doriti sa transformati un iPhone 4 intr-un aparat foto profesionist, puteti incerca noul suport OWLE Bubo, care include o serie de accesorii foto. Acestea se vor potrivi perfect pe noul iPhone, fiind gata sa il transforme intr-un DSLR. Cei de la...

Daca doriti sa transformati un iPhone 4 intr-un aparat foto profesionist, puteti incerca noul suport OWLE Bubo, care include o serie de accesorii foto. Acestea se vor potrivi perfect pe noul iPhone, fiind gata sa il transforme intr-un DSLR.

Cei de la Vid-Atlantic au efectuat o serie de teste cu accesoriile si iPhone 4, folosind o lentila Canon EF 50mm f1.8 si un adaptor static EnCinema de 35 mm cu mici modificari. In plus, handsetul produs de Apple rula aplicatia Almost DSLR, pe care o puteti gasi pe iTunes. Rezultatele sunt impresionante, dupa cum puteti vedea si in clipul de mai jos.

OWLE afirma ca produsul isi va imbunatati calitatea inainte de lansare, iar deocamdata cunoastem doar pretul pentru varianta creata pentru iPhone 3GS: 129.99 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×