iPhone 4, În varianta 4G debutează În SUA astăzi, prin Verizon

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.509 ori
<b>iPhone 4, În varianta 4G debutează În SUA astăzi, prin Verizon</b>După o perioadă îndelungată de speculații și zvonuri, a venit momentul ca varianta 4G a lui Apple iPhone 4 să debuteze în SUA, prin operatorul Verizon. Astfel, AT&T pierde exclusivitatea pentru&nbsp;terminalul Apple, după 3 ani de profit...

După o perioadă îndelungată de speculații și zvonuri, a venit momentul ca varianta 4G a lui Apple iPhone 4 să debuteze în SUA, prin operatorul Verizon. Astfel, AT&T pierde exclusivitatea pentru terminalul Apple, după 3 ani de profit substanțial.

Se pare că noul model va dispune cu adevărat de suport pentru conectivitate 4G LTE, dacă este să ne luăm după site-urile de specialitate. Prin punerea în vânzare a lui iPhone 4G prin Verizon, Apple își va crește numărul de cumpărători, dar și operatorul american va avea de profitat de pe urma popularului terminal.

Să vedem și cu ce oferte atractive va veni această companie și cât de bine se descurcă un iPhone într-o rețea 4G. Lansarea oficială va avea loc astăzi, la ora 18:00 (ora României) și ne așteptam ca de obicei să vedem câțiva fani în fața magazinelor Verizon.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×