iPhone 4, În varianta 4G debutează În SUA astăzi, prin Verizon

2.533 ori
<b>iPhone 4, În varianta 4G debutează În SUA astăzi, prin Verizon</b>După o perioadă îndelungată de speculații și zvonuri, a venit momentul ca varianta 4G a lui Apple iPhone 4 să debuteze în SUA, prin operatorul Verizon. Astfel, AT&T pierde exclusivitatea pentru&nbsp;terminalul Apple, după 3 ani de profit...

După o perioadă îndelungată de speculații și zvonuri, a venit momentul ca varianta 4G a lui Apple iPhone 4 să debuteze în SUA, prin operatorul Verizon. Astfel, AT&T pierde exclusivitatea pentru terminalul Apple, după 3 ani de profit substanțial.

Se pare că noul model va dispune cu adevărat de suport pentru conectivitate 4G LTE, dacă este să ne luăm după site-urile de specialitate. Prin punerea în vânzare a lui iPhone 4G prin Verizon, Apple își va crește numărul de cumpărători, dar și operatorul american va avea de profitat de pe urma popularului terminal.

Să vedem și cu ce oferte atractive va veni această companie și cât de bine se descurcă un iPhone într-o rețea 4G. Lansarea oficială va avea loc astăzi, la ora 18:00 (ora României) și ne așteptam ca de obicei să vedem câțiva fani în fața magazinelor Verizon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×