Tabletele cu preț redus din nou vedete În Auchan, acum Împreună cu o imitație de Wii - WiWi (Video)

16.426 ori
<b>Tabletele cu preț redus din nou vedete În Auchan, acum Împreună cu o imitație de Wii - WiWi (Video)</b>Aruncând o privire în hypermarket-ul Auchan Titan am descoperit încă o serie de tablete, după ce modelele iRobot ne-au atras atenția, atât în Timișoara, cât și în București. Ei bine de această dată brandingul este diferit și acestea sunt...

Aruncând o privire în hypermarket-ul Auchan Titan am descoperit încă o serie de tablete, după ce modelele iRobot ne-au atras atenția, atât în Timișoara, cât și în București. Ei bine de această dată brandingul este diferit și acestea sunt mai degrabă eBook readere decât rivali pentru Samsung Galaxy Tab.

Observăm că modelul Lazer de 2GB costă 419RON și are și funcții de multimedia player, în vreme ce MoovyBook 7 costă 499 RON, este de asemenea player video și cititor e-book, cu display TFT de 7 inch, 2GB de memorie, slot pentru carduri SD/MMC și port USB. Mai atractiv pare miniproiectorul din imagine, un Aiptek T-20, care și-ar face treaba într-o sală de clasă.

Tablete chinezesti ieftine

Cireașa de pe tort (și sursa noastră de amuzament) a fost consola WiWi, copie de Nintendo Wii, care costă 159 RON și o puteți vedea în acțiune în clipul de mai jos. Gadgetul nu are nimic în comun cu originalul și oferă la acest preț posibilitatea de a juca tenis, bowling sau ping pong la nivel rudimentar și neintuitiv. Avem de-a face cu o consolă cu procesor de 32 biți și cu 48 de jocuri la pachet. Interesant e faptul că prețul la sursă al acestui produs este de doar 18.5 dolari, deci profitul rezultat în România este unul frumos.

Consola WiWi

Consola WiWi

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×