O privire asupra laboratoarelor Microsoft Windows Phone 7; Toshiba TG02 isi face aparitia

1.047 ori
<b>O privire asupra laboratoarelor Microsoft Windows Phone 7; Toshiba TG02 isi face aparitia</b>Redactorii Techradar au avut ocazia unica sa viziteze laboratoarele Microsoft Windows Phone 7, unde terminalele si software-ul sunt testate la sange. Dupa cum puteti vedea in imagini, locul este impanzit cu fire, computere si dispozitive de testare....

Redactorii Techradar au avut ocazia unica sa viziteze laboratoarele Microsoft Windows Phone 7, unde terminalele si software-ul sunt testate la sange. Dupa cum puteti vedea in imagini, locul este impanzit cu fire, computere si dispozitive de testare. Printre aceste aparate am descoperit si o surpriza: smartphone-ul Toshiba TG02, care aparent ruleaza Windows Phone 7.

Numeroasele terminale testate includ si modele neanuntate inca, atat produse de Toshiba, cat si de Acer. Terminalul din imaginea de mai sus este aparent Toshiba Tsunagi, nume de cod pentru Toshiba TG01, dar probabil este vorba de TG02, dotat cu ecranul capacitiv de care are nevoie WP7 pentru a rula fara probleme.

Vizita celor de la Techradar a dus la descoperiri surprinzatoare in Campusul Microsoft, astfel ca aflam ca sute de angajati testeaza Windows Phone 7, iar fiecare terminal este supus unor examinari riguroase. Printre ele se numara si cea a unui brat robotic care apasa la intamplare zone ale display-ului, pentru a observa cum se comporta handsetul in diferite situatii.

O privire asupra laboratoarelor Microsoft Windows Phone 7; Toshiba TG02 isi face aparitia

Mai multe detalii despre testele lui WP7 si chiar despre Windows Phone 8 si Windows 8 aflati din reportajul Techradar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×