iPhone 4 trece oficial prin jailbreak si este acum deblocat

1.371 ori
<b>iPhone 4 trece oficial prin jailbreak si este acum deblocat</b>In cazul in care va intrebati, hackerii au muncit asiduu inca de cand noul iPhone 4 a fost lansat, pentru a-l debloca spre functionarea in orice retea, dar si pentru a-l trece prin jailbreak. Iata ca ei au reusit, iar rezultatul poate fi vazut mai jos:...

In cazul in care va intrebati, hackerii au muncit asiduu inca de cand noul iPhone 4 a fost lansat, pentru a-l debloca spre functionarea in orice retea, dar si pentru a-l trece prin jailbreak. Iata ca ei au reusit, iar rezultatul poate fi vazut mai jos:

Prin jailbreak, veti putea instala, dupa cum probabil stiti deja, aplicatii third party neaprobate de Apple inca. Acestea sunt disponibile printr-un soi de App Store alternativ, iar in ce priveste deblocarea lui iPhone 4, el va putea opera si in alte retele decat cea standard pe care o impune un anumit operator.

E ciudat sa aflam ca hackerul Geohot inca opereaza, mai ales ca el pretinde ca s-a retras din "afaceri", desi nu suntem siguri ca acest jailbreak e mana lui. Aparent, jailbreaker-ul MusclerNerd si planetbeing isi asuma meritele pentru noul hack, avand drept dovada imaginea de mai sus, care prezinta un iPhone 4 ruland Cydia, alternativa la App Store.

Oare in cate zile va lansa si Apple un patch pentru hack?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×