iPhone 4 trece oficial prin jailbreak si este acum deblocat

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.306 ori
<b>iPhone 4 trece oficial prin jailbreak si este acum deblocat</b>In cazul in care va intrebati, hackerii au muncit asiduu inca de cand noul iPhone 4 a fost lansat, pentru a-l debloca spre functionarea in orice retea, dar si pentru a-l trece prin jailbreak. Iata ca ei au reusit, iar rezultatul poate fi vazut mai jos:...

In cazul in care va intrebati, hackerii au muncit asiduu inca de cand noul iPhone 4 a fost lansat, pentru a-l debloca spre functionarea in orice retea, dar si pentru a-l trece prin jailbreak. Iata ca ei au reusit, iar rezultatul poate fi vazut mai jos:

Prin jailbreak, veti putea instala, dupa cum probabil stiti deja, aplicatii third party neaprobate de Apple inca. Acestea sunt disponibile printr-un soi de App Store alternativ, iar in ce priveste deblocarea lui iPhone 4, el va putea opera si in alte retele decat cea standard pe care o impune un anumit operator.

E ciudat sa aflam ca hackerul Geohot inca opereaza, mai ales ca el pretinde ca s-a retras din "afaceri", desi nu suntem siguri ca acest jailbreak e mana lui. Aparent, jailbreaker-ul MusclerNerd si planetbeing isi asuma meritele pentru noul hack, avand drept dovada imaginea de mai sus, care prezinta un iPhone 4 ruland Cydia, alternativa la App Store.

Oare in cate zile va lansa si Apple un patch pentru hack?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×