Android Market va atinge 100.000 de aplicatii in luna iulie

1.149 ori
<b>Android Market va atinge 100.000 de aplicatii in luna iulie</b>Android Market incepe sa se apropie de Apple Store, cel putin la capitolul numar al aplicatiilor oferite spre download. Astfel, aflam ca magazinul de aplicatii Android ar putea atinge un total de 100.000 de softuri disponibile, pana la finalul lunii in...

Android Market incepe sa se apropie de Apple Store, cel putin la capitolul numar al aplicatiilor oferite spre download. Astfel, aflam ca magazinul de aplicatii Android ar putea atinge un total de 100.000 de softuri disponibile, pana la finalul lunii in curs.

Deja numarul de app-uri disponibile acum este de peste 90.000, iar la modul in care creste acesta, performanta este realizabila. Aparent, doar in luna iunie ar fi fost adaugate 15.000 de aplicatii noi. Cifrele nu sunt oficiale si nu au fost confirmate de Google inca, dar trebuie sa mentionam ca aceste cresteri bruste ale numarului de aplicatii au de obicei de-a face cu lansarea de noi telefoane Android.

O astfel de crestere s-a inregistrat odata cu lansarea lui Motorola Droid in noiembrie 2009, iar cea mai recenta astfel de explozie si-a facut aparitia in aprilie sau mai, odata cu debutul lui Droid Incredible. Si faptul ca Google a oferit developerilor telefoane HTC EVO 4G gratuit in cadrul evenimentului Google I/O din mai ar putea sa fi contribuit la aceasta crestere.

Avand in vedere faptul ca Apple App Store ofera in jur de 225.000 de aplicatii, nu este imposibil ca Android Market sa depaseasca acest numar, poate chiar pana la finalul anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×